9 juin 2012

Dabar yra truputėlis po vidurnakčio. Neseniai pabaigiau žiūrėti filmą Lolita, tad atsinešiau iš virtuvės dubenėlį braškių ir siunčiuosiu amerikietišką liepos mėnesio Cosmo. Nepamenu, kada paskutinį kartą buvau tokia atsipalaidavusi, neskubanti ir apie nieką per daug negalvojanti. Na, galvoje sukasi daug minčių, tačiau nei viena iš jų neužkabina širdies. Žinau tik tiek, kad manęs laukia daugiau nei du mėnesiai non stop poilsio.
Penktadienį pasiėmiau 12-os klasės knygas. Viena iš klasiokių netikėtai nubloškė į realybę, su sakinuku ar primetat, kad tai paskutinis kartas kai pasiimam mokyklines knygas?.. O juk atrodo dar visai visai neseniai lakščiau iš pamokų į mažą kavinukę nusipirkti bananinės latte... tada buvau devintokė. Dėl to, kad esu beprotiškai sentimentalus žmogus, manau, kad mane mintis, jog tuoj baigsiu mokyklą, glumina labiau negu bet ką kitą. Šiek tiek smogia į paširdžius ta mintis, kad baigsis tos mažametiškos dienelės su mokykliniais vadovėliais, mokytojų nurodymais ir vaikiškais juokais. Iš dalies tikrai labai liūdna.
Tačiau, vasara dar tik prasidėjo - dabar tikrai ne pats tinkamiausias laikas liūdėti. Va, pvz., vakar atostogų pradžią paminėjau tikrai trankiai - kiek pamenu, namo ėjau apie pusė 5 ryto, gatvės grindinys jau liejosi akyse, o grįžus sugebėjau tik persirengti į pižamą ir griuvau į lovą su visu penktadienišku makiažu. Ryte vaizdas veidrodyje ne itin pradžiugino. Bet ką jau padarysi, tokia ta tinginės dalia.

Manau, kad artėju prie įrašo pabaigos, kadangi kažkaip nesitiki, kad kam nors bus įdomu visa tai skaityti. Tiesiog... norėjau su jumis kartu pasidžiaugti atostogomis.
Have fun!:*

6 commentaires:

R a dit…

Eei, dar gerokai per anksti jaudintis dėl mokyklos baigimo! Tikrai! :) Tiesiog nuoširdžiai patariu atsidžiauk šiais metais kiek įmanoma ir nesigailėti to, kas vyksta! Visa tai kažko naujo pradžia. Pati katik baigiau mokyklą, esu žiaauriai sentimentali, jei atvirai, bet va viešai dėl šito reikalo dar nei ašarėlės neišliejau.. Gal dėl to, kad dar nevisai blaiviai suvokiu, kas vyksta. O gal dėl to, kad per visus metus spėji susitaikyti su tokia padėtimi, bei švenčių daugybė priverčia užsimiršti. Taip kad, neliūdėk, patys smagiausi metai dar laukia!!

Amanda a dit…

Man tai zinok isvis dar nesitiki kad as JAU baigiau mokykla siais metais, vis dar tuo negaliu patiketi, jokios rutinos tu paciu veidu..tiesiog keista x

LietusGaivus a dit…

Sveika, kokios privalomos 11kl. knygos tau buvo įdomiausios? :).

neringa a dit…

LietusGaivus, sveika:) na, man patiko Sekspyro 'Hamletas', Vinco Mykolaicio-Putino 'Altoriu sesely' irgi visai nieko, bet is visu labiausiai patiko ir istrigo Fiodoro Dostojevskio 'Nusikaltimas ir bausme':)

La Bombe a dit…

Dostojevskis DIEVAS

neringa a dit…

agree!