25 février 2012

beauty to-do list!

Čia man yra vienas iš svarbiausių sąrašiukų prieš pavasarį. Man atrodo, esu šiam bloge jau ne kartą minėjus, kad man nauji metai yra rugsėjo 1 d. ir pavasario pradžia, o tų tikrųjų Naujųjų nelabai sureikšminu, nes man ir kažkaip rankos nekyla veikti kažką itin produktyvaus vidury žiemos.

Oda. Didžiausia mano nuodėmė ta, kad penktadienį leidžiu sau labai atsipalaiduoti ir grįžus po lėbavimų oda atrodo mažų mažiausiai tragiškai - paburkusi, paraudusi, kartais netgi su pabėrimais šen bei ten. Taigi šeštadienis/sekmadienis dažniausiai būna skiriami odos reabilitacijai ir pirmadienį pasirodau mokykloje su pakenčiamu veideliu. Dar vienas dalykas, kurį galėčiau pagaliau įgyvendinti, tai gerti daugiau vandens - ne tik savaitgaliais. Taip pat reikėtų dažniau naudoti medaus kaukes ir šveitiklį, o ypač po žiemos, kai oda yra pavargusi, papilkėjusi ir lyg negyva.
Odos inspiration: Edita Vilkevičiūtė

Plaukai. Ajajai, vėl pradėjau nemėgt savo garbanų ir vėl tiesinu, džiovinu su apvaliu šepečiu, rišu juos - žodžiu vėl ta pati dainelė. O plaukai jau buvo taip atsigavę! Prisižadu sau ir jums, kad grįšiu prie senos plaukų tausojimo rutinos ir tiesinsiu, deginsiu ir kitaip kankinsiu juos tik savaitgaliais ir prieš svarbius renginius. Dar norėčiau išbandyti kuo įvairesnių naminių kaukių.
Noriu žvilgančių, purių, švelnių ir svarbiausia - sveikų plaukučių
Plaukų inspiration: Rosie Huntington-Whiteley, Penélope Cruz.

Kūnas. Šiais metais taaaip aptingau, kad visiškai nustojau daryti bet kokią mankštą, o ką jau kalbėti apie labai nesveiką maistą, kurį kasdien valgau. Mitybos įpročių kardinaliai keisti nenoriu, tiesiog galiu prisižadėti, kad nuo šiol valgysiu kas 3-4 valandas ir neprisivalgysiu prieš miegą, o kas liečia fizinį aktyvumą - pažadu mažiausiai 3 kartus per savaitę padaryti bent jau elementarią mankštą.
Kūno ispiration: Rosie Huntington-Whiteley, Joan Smalls, Blake Lively

Kiti akcentai. Noriu pradėti planuoti savo aprangą, ta prasme, kad atsikėlus ryte jau žinočiau ką rengtis, nes būčiau tai susiplanavus iš vakaro. Dar norėčiau pradėti labiau saugoti savo nagučius, nes jie pas mane paskutiniu metu susilpnėjo ir pradėjo lūžinėti. O dėl šito galiu tvirtai pasižadėti - dažniau atkreipti dėmesį į savo laikyseną! Pastebėjau, kad kartais per pamokas sėdint suole ar netgi vaikštant, mano laikysena nėra labai graži, tad pažadu nuo šiol būti labiau pasitempus.

bisous!

5 commentaires:

Karolina;* a dit…

aš irgi tokį sąrašiuką jau susidariau, tikiuosi taip pat pavyks vykdydi, tau sėkmės;)

Dare a dit…

Siūlyčiau nesidaryti iškart tokių didelių sąrašų - sunkiau išpildyti. Aš pati imdavau vieną tikslą per savaitę/dvi ir darydavau, kol tai tapdavo įpročiu. Tik po to pereidavau prie kito :) Galiausiai rūpinimasis savimi tampa kaip dantų valymas kasdien.

Beje, kaip garbanė plaukų atstatymui rekomenduoju aliejus. Pvz alyvuogių aliejumis išsitepti plaukus nuo vidurio, įvynioti į rankšluostį ir išssiplauti po kelių h arba dar geriau - po nakties.


http://fashiondares.blogspot.com/

neringa a dit…

aciu uz patarimus, Dare ;)

La Bombe a dit…

BŪTINAI reikia tokį pasidaryti !

Beach at Night a dit…

Pabandyk plaukams sumaisyti alyvuogiu alieju su vynuogiu aliejum truputi viskio ipilk ir palaikyk koki vakara truputeli kai turesi laiko ir tingesi kazkur eiti. Bent man isplovus plaukus jie tokie minksti ir nenormaliai blizga ( kiek suprantu nuo alkoholio ). :)