14 septembre 2011

l'automne avec du café


Taip ir leidžiu dieneles - tarp pamokų šildau rankas su karštu kavos puodeliu iš mažos kepyklėlės ir kartas nuo karto pavaišinu skrandį vienu kitu šokolodiniu keksiuku. Iš esmės gal ir viskas atrodytų kiek monotoniška ir nuobodu, bet taip anaiptol nėra. Mano gyvenime pasirodo vis dar yra vietos naujiems dalykams ir mažyčiams mažyčiams stebuklams - kaip, pavyzdžiui, plaukus glostantis, vis dar beišlendančios saulės, spindulėlis, plonu, sausų lapų sluoksniu nuklotas takelis į mokyklą ir artimos draugės tylus juokas.
Ir netgi tie rudeniški voratinkliai, vis besikėsinantys užpulti veidą, nebenervuoja taip, kaip anksčiau. Nuo šiol savo galvoje pradėsiu saugoti žavių akimirkų kolekciją, kurias bus taip šilta prisiminti prieš užmiegant su savo širdelėm dekoruotais naktiniais.

Nors ir kokia tapo sunki, begale darbų užversta manoji dienotvarkė, bet tas visas skubėjimas, lakstymas, priminimų būtinai atlikti šiandien ant lipnių lapelių rašymas ir rašiklio besaikis naudojimas yra ganėtinai malonus. Juk vis dėl to egzistuoja tas žmogiškas noras būti pastebėtam ir įvertintam. Kad ir kiek atsakomybės ant gležnų, nesubrendusių pečių tai užverstų.

Atleiskit, jeigu įkyrėjau savo bereikšmiais postais.

bisous!

4 commentaires:

Karolina;* a dit…

gražiai čia tu;)
ir labai gražus naujas blogo dizainas, bei Edita šitoj foto! Tokia natūrali ir paprasta♥

neringa a dit…

aciu! jo, o Edita sitoj foto tikrai tokia labai miela ;)

Everyone loves fashion a dit…

megstu kepykleles ir ju gaminama kava :))

neringa a dit…

as irgi ;) ypac patinka kavute issinesimui - jeigu lauke buna salta, tai tai isgerus tos kavos is popierinio puodelio, atrodo iskart visa kuna maloni siluma uzlieja;D