7 août 2011

a little confession to make & something about goat cheese



Grįžau su įspūdžiais iš savo mielojo savaitgalio prie ežeriuko.
Na, pirmas ir tikrai vienas geriausių dalykų, buvo tas, kad ta žemė prie ežero priklauso vieniems mamos draugams - tad galėjom visiškai netrukdomi daryti ką norim ir beveik visas ežeras buvo mūsų. Apskritai, tai kuo toliau, tuo labiau manau, kad reikės vykti į tokias išvykas dažniau, kad ir kokia miesto išmetamųjų dujų užauginta mergaitė bebūčiau. Sėdėjau sau ant saulytės su didžiule skrybėle, šypsojausi iki ausų ir vargo nemačiau.

Ok, dabar po šitos pastraipos nuteisit mane iki mirties ir apskritai pasmerksit - žodžiu, vienam mamos draugui yra apie 27-29 metai maždaug. Ir aš nieko negaliu padaryt, bet man jis žiauriai žiauriai patinka... Nežinau ar esu minėjusi, bet man visuomet patiko tik vyresni vaikinai. Gal jau net vyrai... Žiauruuu, žinau, bet nieko negaliu padaryti, kad manęs mano amžiaus bernai nevilioja.
Na, pavyzdžiui man labai patinka, kad vyresni vyrai būna labai paslaugūs, bent jau šį savaitgalį kažkodėl buvo paslaugūs ypač man - jaučiu čia dėl to, kad jauniausia;D Jie visuomet pasiteirauja ar tikrai neišalkau ir ar išvis ką nors valgau. Kai pamato, kad man galbūt šiek tiek liūdna - būtinai prajuokina ir prakalbina. Išklauso net mano kvailiausių belvyzgų ir nesityčioja. Daro tai, ko paprašau (o vat šita savybė yra mano mėgstamiausia, nes tiesiog DIEEEVINU, kai galiu subtiliai kam nors įsakinėti ir jie manęs klauso;D viskas, dabar jau gal net nebeskaitysit blogo po viso šito)
Be to, jų humoro jausmas subtilesnis ir man asmeniškai juokingesnis, negu jauniklių. Nors yra dar vienas vyrukas, iš tos pačios kompanijos, kuris kažkodėl mane mėgsta, bet aš jį mėgstu dar labiau dėl jo juodo humoro. Dieeev, kiek ten galima su jais prisižvengti. Ir ne iš kokių lėkštų juokelių, o iš normalaus, suaugusių žmonių humoro.
Ir aišku dar viena savybė, kuri negali likti nepaminėta - vyresni vaikinai yra paprasčiausiai protingesni. Taip, gal jie ir apžiūrinėja tavo figūrą, tačiau darys tai pagarbiai ir kad nepastebėtum, o ne spoksos ir juokais pradės graibytis (omg, čia yra žiauriausia, kartą man buvo toks atvejis su vienu klasioku. Brrr, fui. Užpykus buvau žiauriai). Taip pat su jais kalbėdama gali sužinoti daug naujų dalykų, kurių nežinojai anksčiau. Ir svarbiausia - jie yra pagarbūs. Tikri vyrai, suaugę žmonės, žino kaip elgtis su mergina ir tikros merginos tai dievina. Tikri vyrai nelaidys juokelių apie moterų vietą virtuvėje.
Žodžiu, man patinka vyresni - viskas, išpažintis padaryta, judu prie kitų, ne tokių svarbių reikalų.

Dar yra viena mamos draugė, irgi žymiai už ją jaunesnė, kuri yra gyvenusi Prancūzijoje ir iš ten parsivežus tiesiog nuostabių receptų. Patikėkit, aš irgi negalvojau, kad ant grotelių kepta cukinija, pievagrybiai ir violetiniai svogūnai (nežinau jų realaus pavadinimo, sorry) gali būti taip nesveikai skanu. Ir dar, ryte ta pati draugė vėl pranoko save ir ant grotelių pakepino prancūziško batono su ožkos sūriu. Niam! Žodžiu, kamantinėsiu aš ją, kol išpešiu likusius receptus, nes paskutiniu metu pamėgau daryti valgyti, o tos mamos draugaitės maistas yra tiesiog nuostabus, o svarbiausia labai paprastas gaminti.
Arba, tiesiog panaršysiu receptų puslapiuose ir ką nors užsirašysiu. Tikiuosi, mano aistra gaminti nepraeis taip greitai, kaip kad man kartais su naujom aistrom būna.

Na, žodžiu tiek. Man rodos viską pasakiau. Tik niekaip negaliu pamiršti D. šypsenos... Na kodėl kodėl kodėl jis turi būti ant tiek vyresnis??

murr, bučkis

8 commentaires:

summer a dit…

vyresni vyrai - rocks! viskas cia labai normaliai. naturalu, kad vyresni labiau patinka. ir tas amziaus skirtumas ne toks jau didelis. na as nezinau kiek tau metu, bet jei kokie 16 - 17, tai normaliai. nes siais laikais neisivaizduoju ka normalios tavo amziaus mergaites gali veikt su bendraamziais. na sorry.:)
is kitos puses, ne visi ir 27 - 29 metu buna subrende ir gyvenimo mate. kai kurie turbut dar prasciau uz 16-iolikinius :) na, bet gal tas tavo ne is ju. esme tame, kad tiems vyresniems visada patiks paaugles mergaites, ypac del kai kuriu savybiu, pavyzdziui, vejavaikiskumo, nerupestingumo ir panasiai. bet gali but ir taip, kad jie paprasciausiai savo amziaus merginu/moteru nedomina, nes jos dairosi i dar vyresnius, todel jiems belieka savo vyriskuma demonstruot pries 10 metu jaunesnes. bet, aisku, kiekvienas vyras - skirtingas atvejis. :)

Greta a dit…

"Tikri vyrai nelaidys juokelių apie moterų vietą virtuvėje." VA VA!

Karolina;* a dit…

man žinok irgi laabai dažnai taip būna su tais vyresniais ir tos visos jų savybės kurias išvardinai, tiesiog negali nežavėti! ;D
O šiaip tai toks nuotaikingas ir fainas postas, džiugu, kad gerai praleidai laiką:)
;**

neringa a dit…

aciu merginos, kad nesmerkiat ir suprantat! ;*
Beje, summer, taip man siuo metu yra 16 m ;)

Beach at Night a dit…

'Be to, jų humoro jausmas subtilesnis ir man asmeniškai juokingesnis, negu jauniklių.' kaip juokiausi is sito!!! ;D TIKRA TIESA! zinok pasakysiu ir as kad mane visada trauke viresni nezinau kodel. Gal todel kad jie tikri vyrai? Siaip man labai juokinga ta mintis kad man patinka viresni ens pasijauciu kaip kokia Lolita su savo ziauriai vaikisku veidu. ;D
Suprantama kaip pasakius 'susimesti' su jaunu savo amziaus bicu kai esi ikaususi ir jis visai grazus ir TVIRTAS mazdaug jau zengiantis i vyrus ( aciu dievui mano bendraamziai 18-19 jie JAU BRESTA) visai faina bet kad draugauti ar kazkas panasaus...neee. Ivis jaunu bicu mintys tokiso kesitos akd as ju visai nesuprantu o vyresni jie tieiogs aiskiai moka pasakyti tai kaip yra ir su jais normaliai galima pasisneketi. :)

neringa a dit…

vaa, paskutinis tavo sakinys toks tiesiai i taikini! as galvoju grynai ta pati, ir zinok mane irgi praktiskai visuomet trauke (cia jeigu ka gale -e, nes butasis laikas;DD) tik vyresni;D aisku, buvo kelios isimtys, bet tiek ten ir tesigavo

Natalie Suarez a dit…

SOO BEAUTIFUL. looks like heaven :)

xx

natalieoffduty.blogspot.com

Everyone loves fashion a dit…

prisipazinsiu, siandien as toooookia tingine, jog visko net neperskaiciau, ka cia prirasei (shame on me), visgi, pirma nuotrauka stulbinama... mmm... ir ko daugiau reikia :) baltas smeliukas, hamakas ir saulelydis..

P.S. As kaip tik galvoju dazytis plaukus pereinancia spalva, tik nezinau ar kirpejos mokes tai graziai padaryt ;/