5 juin 2011

+27C






Šitoj nuotraukoj staipausi su tuo nauju kombinezonu, kurį taip įsimylėjau. Tik tiek negerai, kad man jis kiek laisvokas.

Omg, šitos kelios dienos, pradedant penktadieniu! Nu tobulos. Šiaip neprimetat kaip norėčiau viską aprašyt bloge, bet kartais tokioms wow akimirkoms trūksta žodžių, tiesiog sunku nupasakoti... Žinot tą jausmą, kai viduj kažką laikai, net spirgi ir baisiai nori papasakot draugei, bet gaunasi kažkokia nerišli makalynė, nes nerandat tinkamų žodžių?.. Tai būtent taip yra dabar man. Na, anyway, pabandysiu.
Žodžiu, penktadienį šventėm pas mane. Na, balta, vermutas, šokiai ir tatata. Tai va, jeigu kas nors darysit plotą namuose, įsidėmėkit šitus kelis dalykus:
1. Kai bernai prisigeria, geriau slėpkit likusį puslitrį baltos (kaip padarėm mes);
2. Jeigu groja gera daina, nebūtina eiti į balkoną ir rėkti visu garsu;
3. Grįžus mamai neleiskit po namus šlaistytis pusnuogiems, prisiliuobusiems draugams.
Tai va tiek šiuo reikalu.
Einu toliau. Šeštadienis vėlgi - nerealiai fainas. Ne ne, jokio alko, jokių šokių ir pan., tiesiog buvimas su seniai matytomis draugėmis ir plepalai plepalai plepalai. Bet kaip aš dievinu šnekėti su savo mergaitėm! Mes bet kokia tema rastumėm ką pasakyti - su U. svaičiojom apie dietas, įdegį, figūras, kablus, kablus ir more kablus. My girl.
Dievinu tokias vasaros dienas kai niekuo nesirūpini - svarbiausia apranga ir pritaikyti prie jos auskarai. Tai tądien grynai taip ir buvo. Iš oro susirašę su geriausia drauge nusprendėm varyt degintis ant jos namų stogo. Taip blemba iš pradžių nesmagu buvo, vistiek palyginus aš toks nedrąsus žmogus esu, taip tik maldavau, kad nieks tuo momentu neužliptų ant to stogo. Bet paskui...px! Pradėjom fotkintis, dancint pagal firmines plotų dainas ir pasipilstėm vermuto, kuris, matyt mūsų kūnuose sureagavęs su per dideliu šilumos ar saulės kiekiu, nesveikai greitai apvilko.
O šiandien kartojom. Kartojom stogą, deginimąsi, muziką, Malboro flavorą ir t.t. Jau tooookios tinginystės dienos, kad šakės. Dievinu vasarą. Dievinu labiau už viską. Dievinu savo naują maudymosi kostiumėlį, savo vasariškus kvepalus, dievinu užsimest tik šortukus, lengvą maikutę ir platformas kur nors einant, dievinu, kad galim parodyt šiek tiek daugiau kūno, dievinu susirašinėjimus telefonu iki kol užmiegu... Dar myyyliu tą jausmą, kai atsikėlus ryte šviečia saulytė ir būnu viena namie - tada pasileidžiu muziką visu garsu ir pradedu rašinėt tiem, su kuriais šiandien noriu ką nors nuveikti.
Pasaka!

Va, prašau, šiltam vasaros vakarui užbaigti


Buuuučkiai

4 commentaires:

G* a dit…

vasra atėjo ir tiek daug įkvepiančių įrašų pasipylė! taviškis ypač patiko, o su kombinezoniuku labai liuks atrodai(bent jau iš nugaros);D

Karolina;* a dit…

mano dienos irgi panašios buvo:DD ir turiu tokio tipo kombinezoniuką, tik juodą ir kitokios medžiagos;) o dabar ieškau tokio ryškaus arba šviesaus:)
o šiaip, man šis įrašas taip pat laabai patiko, pati dabar ant to stogo būt norėčiau;D

neringa a dit…

dekui, merginos;) smagu, kad kazkam patinka irasai ar juolab ikvepia;*

Greta a dit…

Fainai fainai fainai!;))