29 octobre 2012

Jau keletą mėnesių brandinau tokią idėją, bet tašką galutinai padėjo beach at night naujausias blogo įrašas. Manau, kad mes, tinklaraštininkės, turėtumėme nustoti propaguoti iškreiptą, nesveiko lieknumo idėją ir užkirsti kelią žiniasklaidos propagandai, kuri skelbia, kad gražios moters klubų apimtis neturi viršyti 90 centimetrų. Taigi, nuo šiandien, prisižadu į savo tinklaraštį nebekelti modelių ir kitų įžimybių nuotraukų, kurios man atrodys per lieknos. Mes, kaip jaunos merginos, turime suprasti, kad tai, ką mes matome kasdieną internete, žurnaluose ir per televiziją nėra sveika ar gražu. Moteriškas kūnas t.y. su visais privalomais apvalumais yra gražu. Manau, kad jau pats laikas būtų nustoti to gėdytis ir tą neigti.

7 commentaires:

Brigita a dit…

visiskai tau pritariu! mes ir pacios susikuriam kazkokius "grazaus kuno" standartus, jais vadovaujames ir paskui verkslename, kad neatitinkame perkarusiu modeliu matmenu..ir viskas prasideda nuo modeliu nuotrauku internete, zurnaluose, televizoriuje ir musu paciu bloguose...reik kazkaip skatinti visuomene myleti savo kuna toki, koks jis yra, ir nelyginti saves su modeliais, kurie, visi zinom, yra ZYMIAI per liekni..

Autare a dit…

Džiugu, kad atsiranda taip mastančių merginų :)

Neturiu viršsvorio, esu normalaus sudėjimo, su užpakaliu ir krūtine... Bet vieną dieną mieste tiesiog kliuvo akys už gerokai lieknesnių merginų... pasijaučiau storoka kažkokia... Bet pakalbėjus su keletu vaikinų/vyrų nurimau... Tos per lieknos merginos jiems nelabai patiko. Galvojau, kad čia taip mane bando nuraminti :D Bet ne... tiesiog gražiau... man beje irgi :)
Turėtų būt sveikas kūnas :) Balansas visur :)

Paula a dit…

Super idėja !! Džiaugiuosi, kad dabar pasaulyje sparčiai populiarėja ta 'sporto ir sveikos gyvensenos' banga, kai merginos stengiasi lieknėti sporto ir sveikos mitybos pagalba, taip ne tik tobulindamos savo raumenų sistemą, gerindamos sveikatos būklę, bet ir išlaikydamos savo natūralius iškilumus.. :))

Princess of California a dit…

Pilnai sutinku! Prisidedu ir as prie sios idejos :)

neringa a dit…

smagu, kad jus, merginos, man pritariat! :)

Amanda a dit…

puiki ideja :)

Kornelija a dit…

Tavo blog’as buvo patag’intas :)
http://littlebirdintherain.blogspot.com/2012/11/the-blogger-tag.html