6 août 2012

girl crush - Kerry Washington

01 02 03 04 Nuostabaus grožio, ar ne? Tobulos lūpos, akys ir skruostikauliai. Tačiau mane žavi ne vien Kerry grožis, bet ir jos elegantiškumas, gracingumas ir toks nesuvaidintas moteriškumas. Žavi moteris.

Pastebejau, kad paskutiniu metu nemažai bloginu - dėl to kalta pastarųjų dienų savijauta, nes jaučiuosi perpildyta kažkokio kūrybinio įkvėpimo, kurį turiu kažkur išlieti. Žinoma, kur kas naudingiau būtų, jeigu tą kūrybinį perteklių išliečiau ant popieriaus, rašydama ar, galų gale, fotografuodama, bet be sąžinės graužaties renkuosi patį paprasčiausią variantą, kuris man teikia ne mažiau malonumo - gražių nuotraukų ieškojimą ir jų kėlimą į blogą. Tiesiog dievinu tą procesą, kuomet rodos valandų valandas galėčiau praleisti pinterest, weheartit ar tumblr, nes po tokios gražių vaizdų terapijos jaučiuosi tarsi pamaitinta estetiškai. Žinau, skamba kvailokai, tačiau tai yra tiesa. Gražių moterų, vyrų, rūbų, namų, aplinkos, architektūros, gėlių, kosmetikos nuotraukos mane pačią įkvepia gyventi gražiau. Manau, kad gražių vaizdų matymas, jų analizavimas taip pat duoda naudos, juk taip ir lavinamas skonis, ar ne?.. Ir pamažu, žingsnelis po žingsnelio, taip ir kuriu ir tuo pačiu metu analizuoju save - aiškiau matau skirtumą tarp to, kas man patinka ir ne, kaip pati norėčiau atrodyti, ar kaip norėčiau, kad atrodytų mano pačios namai ir aplinka, kurioje gyvensiu.

Nežinau ar minėjau, bet ši vasara tobula. Nenoriu sakyti buvo tobula, nes ji dar tęsiasi, bet... jau pamažu pagaunu save mąstančią apie tai, kaip rengsiuosi rudenį, kaip susitiksiu su seniai matyta klase, kaip visos vėl kartu sėdėsim ant palangės ir dalinsimės įspudžiais apie praėjusią vasarą.
Bet kolkas dar pasidžiaugsiu, kad ji nesibaigė, nes manęs laukia dar viena kelionė. Visiškai netikėtai suplanuota, kadangi nusprendžiau tik sekmadienį, o jau trečiadienį manęs laukia skrydis į Norvegiją pas tėtį. Na, Norvegija nėra pats geriausias pasirinkimas vasarai, bet galimybės kur nors keliauti niekuomet neatsisakyčiau.
Oho, kaip išsiplėčiau. Nemanau, kad jums bus įdomu tiek daug skaityti, taigi tikriausiai šį įrašą pabaigsiu rytoj.

bisous!

2 commentaires:

Brigita a dit…

wow...kokia graži !

kavalovoje a dit…

toks nuotraukų ieškojimas ir analizavimas iš tikrųjų įkvepia! kai kam tai pasirodys kaip beprasmis kimarinimas internete, bet aš tave suprantu! kuo daugiau ieškai, tuo daugiau atrandi :-)