24 juin 2012

Šį rudenį manęs laukia paskutiniųjų, dvyliktųjų, mokslo metų pradžia. Kol kas stengiuosi per daug to nesureikšminti, juk kad ir kaip ten bebūtų, mokyklos baigimas tuo pačiu yra naujo gyvenimo pradžia - na, daugiau ar mažiau naujo, bet manau, kad man jis bus ganėtinai fresh, nes Lietuvoje likti neplanuoju.
Užvakar, prieš susergant angina (ech, nepasisekė, o ir skausmas nenusakomas), su geriausia drauge, jos mažytėje virtuvėje, prasėdėjom iki 4 valandos ryto - tiesiog šnekėdamos apie gyvenimą. Ir bešnekant, kažkaip mane visą užplūdo mintis, kad aš tapau kažkokia... betikslė. Būdama jaunesnė tvirtai žinojau ko noriu - į dienoraštį rašydavau savo svajones, turėdavau visokias dėžutes, kuriose būdavo sudėtos įvairios smulkmenėlės, susijusios su norais ir t.t. O dabar jaučiuosi taip, tarsi visiškai išsisėmiau ir nebeturiu idėjų kur galėtų krypti mano gyvenimas. Be abejo, svajonių turiu, tačiau jos daugiau naivios mergaitės sapnai, nei realiai įgyvendinami planai. Manau, kad likus metams iki daugmaž savarankiško gyvenimo pradžios, jau atėjo laikas kažkaip sumaterialinti, išgryninti arba bent jau surašyti savo svajones, tikslus, planus, kurie padėtų suvokti ko aš iš tikrųjų noriu.
O, jūs, ar žinot ko norit iš gyvenimo? Ar turit kažkokių grandiozinių siekių? O gal šiuo metu įgyvendinat savo vaikystės svajones?

3 commentaires:

Paula a dit…

Jaučiuosi taip pat. Ne tik kad be tikslų sėdžiu, bet dar ir be motyvacijos juos kurti ir įgyvendinti. Bent jau kolkas.
Anyway, mano gyvenimo siekis turi du žodžius, į kuriuos sutelpa begalybė kitų tikslų - būti laimingai.
Noriu po mokyklos išvažiuot gyvent į kitą šalį ir ten susikurti tokį gyvenimą, apie kokį svajoju dabar. Ir tapti tokia, kokia visada norėjau būt, kas reikalauja daaaug darbo ir kantrybės. Manau tai ir yra mano grandioziniai planai, nes juos įgyvendinus gyvenimas pasikeistu iš pagrindų.
Linkiu visada turėti bent smulkių tikslų, norų ir kad visada užtektų motyvacijos jų siekti ! :*

neringa a dit…

aciu labai uz palinkejimus :* o beda tame, kad motyvacijos man gal ir netruktu, jei bent zinociau kur link ja nukreipti :/

Amanda a dit…

Sveik greiciau ;* ir tikiuosi surasi savo tikslus! As jau po bisipradedu naujo gyevenimo lapa ir man daros baisu kad tos mano svajones sudus i sipulius..
xx