2 mai 2012

Išsisėmiau totaliai. Nebeturiu idėjų praktiškai niekam - nei tam, ką rengsiuos rytoj ar poryt, nei blogui, nei kulinariniams šedevrams, nei tam, ką noriu veikti rytoj arba po penkių metų.
Atrodo, dabar toks nuostabus metas, oras - pasaka, tačiau kažko lyg ir trūksta, nes vakare dažniausiai aplanko beprasmis liūdesys su nuoboduliu už parankės. Ir nesvarbu, kad ir ką beveikčiau ar kur bebūčiau - bet tokia dabar mano natūrali būsena. Šiltais, kvapniais pavasario vakarais visos mažos blogos smulkmenos tiesiog rėžia akį. Nežinau ko man reikia. Bet tiesiog manau, kad į naudą būtų nauja aplinka ir nauji žmonės. O, kad tai būtų taip paprasta!..
Atsiprašau už postų nebuvimą. Priežastį jau kaip ir įvardinau :)

6 commentaires:

Karolina;* a dit…

pilnai tave suprantu, ir man taip buvo vos prieš kelias dienas... Atrodo lyg ir viskas gerai, tačiau tuo pat metu ir kažko trūksta. Ir nemaloniausia tai, kad net nežinai ko.. Bet praeis vis vien tokia nuotaika, viskas bus gerai:)

- a dit…

Šias dienas mano būseną lygiai tokia pati.. ir nesuprantu kodėl. :/

Brigita a dit…

labai panašiai jaučiuosi ;/

Monique a dit…

aš taip pat... bet per ilgai užsitęsusi man ši būsena. net gėda prieš save pačią, atrodo, ko man taip jaustis... rūpesčių gi turim visi be išimties, bet nėra juk viskas taip blogai... na gal tik kai kas... nepasiduok!

La Bombe a dit…

pavasarine depresiju turbut ;/ sako ji stipresne nei rudenine ;/ ir man jauciasi ji siek tiek, nors nezymiai. net pradejau galvot ka del to daryt.. jauciu reiketu tik kuria diena islieti emocijas ar tai asaras del visko i pagalve, nusimaudyt karstam duse ir nueit miegucio. jauciu kita diena daug geriau turetu buti, atsikracius visko ;}

Jazzille a dit…

Tyla pries audra...

Prisijaukinus pavasari, palengves...





♥ http://jazzille.blogspot.com/ ♥