13 avril 2012

03 Dabar tokia graži akimirka, kad net beveik susigraudinau!.. Klausau vieną gražiausių dainų pasaulyje, už lango lija lietus, tačiau už keliolikos kilometrų matosi saulė. Nuostabus vaizdas. Dėl tokių akimirkų verta gyventi.
Šią savaitę padariau tokį eksperimentą - kas bus, jeigu kasdien mokykloje pasirodysiu gražiai atrodanti, su šypsena ir niekuo (niekuo!) nesiskūsiu ir dėl nieko nebambėsiu?.. Rezultatas - laimėjau beveik 1400 puslapių storumo Europos istorijos knygą, dalyvavau labai įdomioje diskusijoje, saulaukiau komplimentų dėl plaukų ir aprangos, iš matematikos kontrolinio gavau normalų pažymį, iš draugės sulaukiau labai mielo ir šilto laiško, mama nupirko naujus (laaabai gražius, bent jau man) džinsus ir vasarišką bliuzoniuką. Turbūt dar daug ką galėčiau vardinti, bet esmę supratote - beveik viskas mūsų gyvenime priklauso nuo požiūrio į jį.

8 commentaires:

Sagutė a dit…

Oi kaip pritariu! Tikrai, daug kas priklauso nuo mūsų požiūrio, tik dažnai tai pamirštame :) Linkiu, kad eksperimentas taptų įpročiu :)

Everyone loves fashion a dit…

labai teisingai pasakei! :) Juk patys kuriame tikrove :) Saunuole!

c0ffee a dit…

ir kokia ta daina? :>

c0ffee a dit…

puikus įrašas!

sunshine a dit…

Joo..kaip mes žiūrime į gyvenimą, taip ir jis i mus žvelgia :))

Amanda a dit…

reiks ir man isbandyti :)

neringa a dit…

coffe, beyonce - halo :))

Beach at Night a dit…

as kazkada bandziau visa savaiteatrodyti mokykloj labai paprastai o savaitgali pasidaziau uzsidejau kablus va tada tai o jeee. :D Tiek komplimetu tikriausiai per visa savo gyvenima nesu sulaukusi. :D