24 mars 2012

01
05
09
08
02
03
04
06
07
10
11
Daug sapnuokim, nusipirkim naujus, dar spaustuve kvepiančius sąsiuvinius ir į juos surašykime savo svajones, skaniai valgykim, fotografuokim dangų, rinkim žibutes, mėgaukimės skania arbata, parsineškim iš močiutės senų knygų, netaupykim mėgstamų kvepalų, žiūrėkim mylimus filmus daug kartų, be jokios progos gražiai apsirenkim ir įsivaizduokim, kad dabar esame kur nors, kur labai labai šilta ir gražu, daug palmių ir smėlis karštas.
Dažnai bandau susikurti gyvenimą gražesnį, nei jis yra, tad pradedu nuo savo aplinkos - pasitiekiu sau gražius sekmadienio pusryčius, su iš vakaro nusipirktu raguoliu ir kava ir viską patiekiu gražiuose induose; kai darau namų darbus, užsidegu meliono kvapo žvakę; leidžiu saulėlydžiui nudažyti mano veidą rožine spalva ir apskritai stengiuosi kuo daugiau pastebėti gražių dalykų ir skubu jais mėgautis.
Turbūt, skaitant mano blogo įrašus atrodo, kad dažniausiai gyvenu puikiai, bet taip tikrai nėra. Tiesiog nenoriu gilintis į blogus dalykus, tiesiog nenoriu švaistyti savo laiko tam, kas neturi reikšmės.

13 commentaires:

Miglė a dit…

Labai gražios nuotraukos, labai gražus tekstas ir labai mėgstu tavo blogą :)

La Bombe a dit…

kaip gražu viskas, noriu vasaros !

van Rozhe a dit…

nuostabus irasas. jau senai skaitau tavo blog'a, kazkaip niekad nedrisdavau pakomentuot, bet dabar tiesiog norejau padekot uz ikvepima susikurt grazia diena :))

R a dit…

Teisingai darai, kad nerašai blogų dalykų. Prisimenant tokius dalykus, tik blogos emocijos sukyla. Tai kam apie juos ir rašyt, kai pagalvoji :) Labai gražiai parašiai, tokie šilti jausmai užplūsta skaitant.. Taip ir toliau!

Paula a dit…

Įkvėpei !

Everyone loves fashion a dit…

aciu uz sia nuostabias nuotraukas ir toki ikvepianti irasa... O gal tikrai tas gyvenimas nera toks niurus ir beprasmis? Tu man ikvepei vel pabandyti atrasti viska is naujo.. jei dar nevelu :) Aciu!

neringa a dit…

aciu, merginos, labai labai! nerealiai smagu skaityti tokius jusu komentarus:*

La Bombe a dit…

o tu neprimeti kaip nerealiai smagu yra mums, skaityti pagaliau bent kažkokį tavo įrašą ! ♥

neringa a dit…

awww, aciu!;*

studded lashes. a dit…

Labai grazios nuotraukos + spalvos :-) XO

T a dit…

Labai, labai nuostabus įrašas, kažkodėl nostalgiškas, nes turbūt užsimini apie šiltus kraštus... O pavasarinei šilumai jaučiu beprotišką nostalgiją. Labai patiko :)

DIVENC a dit…

nuostabi nuotraukų kolekcija!!

Vasare Nar a dit…

perfecto!!! noriu vasaros!