5 février 2012

geriausios natūralios grožio priemonės

Šiaip nesu didelė natūralumo šalininkė - iš grožio produktų tikiuosi greito efekto, ko dažnai iš natūraliųjų negauni. Ir apskritai dažniausiai tingiu terliotis su visokiu maistu ir aliejukais, kai galiu tiesiog užsidėti pirktinę kaukę. Tačiau prie kai kurių priemonių, kurios gal ir ne 100 % natūralios, taip prisirišau, kad neįsivaizduoju, kaip anksčiau be jų galėjau išsiversti. Taigi, padarysiu nedidelį savo grožio šalininkų sąrašiuką:

1. Ricinos aliejus. Dievinu! Šį aliejuką kiekvieną vakarą, prieš miegą, užtepu ant blakstienų ir kartais antakių. Patikėkit manim, šis aliejus daro stebuklus, jeigu jūs, kaip ir aš, norite ilgų, tamsių, tankių blakstienų. Žinoma, rezultato per porą dienų nepastebėsite, bet pamenu, kad panaudojus ricinų aliejų apie dvi savaites, jau galėjau matyti skirtumą. Štai, jau beveik trys mėnesiai kaip tepliojuosi šiuo aliejuku ir tiesiog negaliu atsidžiaugti savo blakstienom - kartais netgi eidama kur nors vakare jų nesidažau, nes paprasčiausiai visiškai atpratau.

2. Žuvų taukų kapsulės. Anksčiau vartodavau alaus mielių tabletytes, bet kadangi didelių odos pokyčių nepastebėjau, nusprendžiau išbandyti taip visų giriamus žuvų taukus. Vėlgi, greito rezultato nebuvo, tačiau po maždaug mėnesio vartojimo tikrai galiu pasakyti, kad oda tapo skaistesnė, ne tokia problematiška ir apskritai gražesnė.

3. Žalia arbata. Na kaipgi be jos! Jau turbūt visi įmanomi žurnalai yra aprašę naudingas šios arbatos savybes - ir ne be reikalo. Šią arbatą taip pamėgau, kad per dieną išgeriu bent tris pusės litro talpos puodelius. O šios arbatos gerųjų savybių aprašymui neužtektų viso tinklaraščio, tačiau trumpiau tariant žalia arbata šalina iš organizmo toksinus (kas, kaip turbūt žinote, gražina odą), apsaugo odą nuo žalingų saulės spindulių, taip pat nuo odos vėžio rizikos, atnaujina odos ląsteles ir atlieka dar daug daug kitokių naudingų funkcijų.

4. Medus. Ne į skrandį, bet ant veido. Medus ne tik nušveičia negyvas odos ląsteles, bet ir drėkina, minkština, švelniną ją. Medus yra nuostabi veido (ir ne tik) kaukė, kurią galima naudoti nors ir 100 kartų per dieną. Taip pat galite pabandyti (man asmeniškai labai patiko, bet galiausiai nebeturėjau kantrybės taip terliotis) kasdien naudoti medų vietoj veido prausiklio. Works magic!

7 commentaires:

Kornelija Šneiderytė a dit…

Kažkada ir aš buvau nusprendusi naudoti ricinų aliejų, bet vis nerasdavau kur pirkti ir taip pamiršau apie jį, labai ačiū kad priminei! Be to, gal turi kokių senų nuotraukų ir naujesnių kur matytųsi blakstienų pokytis? :) Labai būtų įdomu pamatyti. ;) // www.mmisscornelia.blogspot.com

neringa a dit…

ne, deja kazkaip tuo metu apie tai nepagalvojau ;/

La Bombe a dit…

gaila negaliu tiek daug arbatos gerti ;//

Karolina;* a dit…

aš irgi jau gal daugiau nei pusę metų naudoju ricinos alieju, tai tikrai labai padeda! O žuvų taukų kapsules jau kurį laiką galvojau pradėti gerti, bet taip ir nepradėjau, dabar viskas, ryt bėgu pirkti;D

neringa a dit…

La Bombe, kodel? ;o

La Bombe a dit…

labai sausą veido odą turiu, o kad ir kokia arbata bebūtų ji sausina odą dar labiau ;//
bet susigundžiau dabar ir aš nusipirkti žuvų taukų kapsulyčių, kad jau išgyrei taip ;D

neringa a dit…

zinok del tu kapsuliu, tai tikrai verta ;)