28 janvier 2012

tumblr_llnjy3vuXH1qb9uyvo1_500_large_large
Žinai, kad esi dešimtojo dešimtmečio vaikas, kai - turėjai nors vieną elektroninį viščiuką, tavo vieni iš mėgstamiausių filmų buvo Kaukė ir Vienas Namuose, žaidei tetris, rinkai Britney Spears plakatus, pirkai Love is... kramtomą gumą, žinojai visų teletabių vardus ir nešiojai tampres su jų atvaizdais, dievindavai apyrankes iš pastilių, draugams skambindavai paprastu telefonu arba šaukdavai po langu, nešiojai sportbačius su platforma, klausei Spice Girls, netyčia sutraukdavai kasečių juostas ir galbūt turėjai žaidimų kompiuterį, kurį reikėjo pajungti per televizorių. Pasiilgstu tų dienų!..

7 commentaires:

Autare a dit…

Mmm... pasiilgau Love is... ir Donald'o gumos...

Princess of California a dit…

jetau, kaip greitai laikas bėga! Negaliu patikėt, kad visa tai, ką čia surašei, iš tikrųjų tada man buvo viskas! Gera prisimint tas nerūpestingas dienas :)

Beach at Night a dit…

;DDD viskas taip ir budavo. Prisimenu kaip tokia drauge turejo Spice girls maikute ir todel budavo kieciausia musu kieme. ;D Taip gera prisiminti. Dziaugiuosi kad gimiau tokiu laiku nes dabar greiciasiai buciau uzaugusi su akon-sexy bitch, keikciasi ir nezinociau paciu geriausiu dalyku gyvenime. Turejom nerealia vaikyste panos! Cheers!

Greta a dit…

Net nebuvau pagalvojus, kaip greitai prabėgo tie metai ir kaip viskas pasikeitė...:)

Jazzille a dit…

Taip pat "lambada" sijoneliai, sokinejimai per gumyte, karpytos maikutes ir raktai ant virveliu po kaklu :)))




http://jazzille.blogspot.com

La Bombe a dit…

kaip aš ilgiuosi to laiko kai viskas buvo taip paprasta! nors ne, kur ten paprasta! kartais parduotuvėje neradus vieno žurnalo turėdavai nubėgti gerą gabaliuką iki kitos parduotuvės, kad vis dėlto gautum tą naują britney spears plakatą! ;DD love is popierėlių pamenu irgi vos ne visą kolekciją turėjau ;DD dar prisimenu turėjau beeeeeelekiek tų tokių pokemon capsų ar kad ir kaip jie ten vadinasi ;DD buvau kiečiausia, ką galiu pasakyti ;DD ir dar, gražiausiai piešdavau anketose prie klausimo "nupiešk ką nors" ;DDD visapusiška kietuolė trumpai tariant ;DD

Sandra a dit…

Viskas taip ir buvo! Nerealiai aprasei, patiko :)))