15 janvier 2012

sekmadienio dienoraštis

04
02
05
03
Nenoriu būti vidutinybė, noriu turėti kažką išskirtinio. Nenoriu, kad apie mane galvotų kaip apie vieną iš tų pačių šimto. Ir kalbu ne tik apie išvaizdą, bet ir apie kažką giliau.
Kaip man pabodo visos tuštutiškos vienodos barbytės su savo ištiesintais plaukučiais, ryškiais skaistalais, ilgom blakstienom, vienodom pozom nuotraukose ir facebook'o statusais, varančiais šleikštulį, nes viskas taip kiaurai banalu. Tos mergaitės tiesiog perregimos. Užtenka 5 minučių pokalbio, kad perprastum. Kad suprastum, kad jos gyvenime pirmą vietą užima tie vienadieniai pažįstami, su kuriais ji plotavojo per naujus metus ir pačios pačios mylimiausios draugės, kurios pirmai pasitaikiusiai progai ją apkalbinėja arba bendrauja tiesiog paviršutiniškai, kad parodyti kiek aš turiu draugų. Kaip man atsibodo tie paviršutiniški pokalbiai, tos dirbtinės šypsenos ir apsimestinis a la elegantiškumas.
Ačiū Dievui, paskutiniu metu atsiribojau nuo tokių žmonių, kurie man nieko nesuteikia, iš kurių neturiu ko išmokti ir kurie man nieko nereiškia. Atsikračiau tokių gražuoliukių, kurios mokykloje pribėga pasibučiuoti į žandukus ir vaidina laaabai fainas. Vėlgi ačiū Dievui, kad atsirado proga susipažinti su kitokiomis asmenybėmis, ne tuščiomis galvomis ir ne šabloniškomis mintimis.
Noriu viską pradėti iš naujo. Noriu praeituose metuose palikti tai, ko man nebereikia. Noriu visu šimtu procentų būti tokia, kokia esu ir pagaliau nustoti nerimauti dėl nuomonės žmonių, kurie mano gyvenime nevaidina jokio svarbaus vaidmens ir kurie man nėra autoritetas.
Starting tomorrow.

12 commentaires:

Mon. a dit…

start today !

Karolina;* a dit…

tavo blogas yra vienas iš labiausiai mane įkvepiančių. ne tik nuotraukos, bet ir įrašai suteikia kažkokios motyvacijos man pačiai, labai viską aiškiai, paprastai ir protingai parašai.
Nenustok siekti savo pačios tikslų, sėkmės! ;*

neringa a dit…

aww kaip smagu buvo skaityti tavo komentara! aciu :*

Beach at Night a dit…

Perskaiciau pirma sakini ir prisiminiau quote is filmo american beauty "I don't think that there's anything worse than being ordinary." Is tikruju buti vidutinybe sucks. Manau kad vien buvimas savim siais laikais tave padaro ypac issiskirianciu zmogum is minios, nes musu karta masiska dirbtine.

Friday's Child a dit…

Priminė tą: "100 žmonių paklausė, ar jie originalūs. 99 atsakė taip, 1 - ne. Suprask kaip nori. Visi mes esam banalios asmenybės, o tai, kad nori būti išskirtinė dar banaliau. Sveikinu, kad pakeitei mąstymą ir vertybes, nes bet kuriuo atveju bendraujant su tavo aprašytais žmonėmis, netobulėsi. O tobulėti naudinga, kad ir kokie banalūs esam. Sėkmės ;)

Autare a dit…

Puikus įrašas. Ir pritariu Veronikos minčiau, kad būti savimi - jau yra išskirtinumas ;)
Dievaž, kaip pasiryžti ir pareikalauti pačios savęs, kad išmestume iš gyvenimo tai kas mums nereikalinga, ko nenorim, ko nereikia ir kas erzina iki kaulų smegenų.

Kotryna a dit…

bet persistengti norint nebuti vidutinybe irgi sucks. dar kitaip sako "we all want to be originals, that's what makes us the same", bet esme ne tai truputi cia. zinau, kad nuo nemielu zmoniu, deja, nepabegsiu, taciau atsiriboti nuo ju stengiuosi taip pat, svarbiausia zinot, koks esi ir niekam neleist taves keist, bet tiek pat svarbu ir suprasti, kad visi yra skirtingi, kitaip i viska ziuri ir del to, kad kazkurie zmones neatitinka tavo "fainu zmoniu" standarto, nereiskia, kad jie is tiesu yra nefaini:) ir reikia labai ziuret saves, kad is to didelio noro tiesiog nebut su sau nepatinkanciais zmonem, ilgainiui netaptum tokia, kuriai visai niekas neitinka ir kuri visus "kitokius" niekina.

neringa a dit…

le fetiche, as tikrai neskirstau zmoniu i jokias kategorijas, tiesiog tos kai kurios mergaites, tokio vieno tipo, grynai vienodos - va jos man kelia juoka. nezinau, ar supranti mazdaug ka as turiu galvoje, bet jeigu gyventum tokio dydzio mieste, kaip as (Alytuje), tai manau pajustum ta toki - "viena grazuole nusipirko vieno stiliaus batus ir tada kitos 150 paskui";D

La Bombe a dit…

neringa, kad tokia situacija ne tik Alytuje ;D Kaune baisu išvis nuėjus į kokį Akropolį kažką nusipirkt, nes žinai, kad vėliau mažų mažiausiai pusė mokyklos tą patį nešios ;D

neringa a dit…

La Bombe, nu va matai, o as galvojau, kad cia tik mazesniuose miestuose taip;D

Amanda a dit…

o taip Kaune ir tas pats. Tai vien mano mokykloj matos. Pernai viena po kitos visos pradejo nesiot kojnes virs keliu ir t.t

Everyone loves fashion a dit…

as tokiu kleniu is paskutines fotkes visur ieskau! Man taip graziai atrodo :)