13 janvier 2012

01:03

02
01
03
04
Kaip vis dėl to yra nerealu kažkuo susižavėti. Asmeniu, turiu omenyje. Bent trumpam, bent kelioms dienoms ar savaitėms. Kaip smagu yra gaudyti žvilgsnius ir kalbėti taip, tartum aplinkui nieko nebūtų. Noriu, kad toks jausmas išliktų dar ilgai. Susižavėjimas puošia!

Bet susižavėjau ne tik juo ir jo juoku bei žodžiais. Kalbant rimčiau, pradėjau labiau domėtis JAV (nežinau, kodėl būtent šios šalies) politika, CŽV ir FTB subtilybėmis, prezidentų slaptais darbeliais, kairiaisiais ir dešiniais (savaime aišku, palaikau kairiuosius). Žinau, kad daugumai jaunų žmonių politika atrodo žiauriai sausas ir neįdomus reikalas, bet mane ši sritis traukia dėl realios galimybės kažką pakeisti.

Man labai patinka skirti beveik visą savo laiką kam nors, kuo tuo metu būnu susižavėjusi ir kas mane traukia. Pasiimu iš bibliotekos su tuo susijusias knygas, naršau internete, klausinėju aplinkinių ir t.t. Tad rytojaus dieną, manau, skirsiu partijoms.
Tikriausiai manot, kad aš mažų mažiausiai pamišus... Matyt, metas eiti miegoti.

bisous!

6 commentaires:

Paula a dit…

Pavydžiu aš tau, kad randi kuo susidomėti, nes, kad ir kaip norėčiau kažką tokio panašaus rasti sau, niekas nepavyksta :D

Greta a dit…

kaip fainai!:) mano vienas iš new years resolutions yra būt labiau apsiskaičiusia, nebūt "tuštute mergaite", su kuria nėra apie ką kalbėt;D tai dabar irgi skaitau apie įvairiausius dalykus, ir jetus, kaip įdomu viskas! nesitikėjau net:)

Autare a dit…

Pirmoji nuotrauka nuostabi. Norėčiau tokios erdvės gyvenimui :)

O politika gerai :) Senokai ir aš noriu paskaityti, bet sesiją nelieka laisvo laiko niekam papildomam :)
Gal gali rekomenduoti kelias knygas apie JAV sistemą (kairiuosius, dešiniuosius) ir pan. (tinka LT ir EN kalbomis) :) Ačiū :)

neringa a dit…

Dieter, oj kol kas tikrai negaliu nieko parekomenduot, nes pati ruosiuosi tik rytoj i biblioteka eiti :) o siaip, jeigu turi galimybe, siulau paziureti viasat explorer arba viasat history kanalus, ten tikrai labai idomiu laidu parodo :)

Beach at Night a dit…

Is vis susizavejimas jauciu pats graziausias jausmas koks tik gali buti. Kad ir slaptai tau tas zmogus patinka ir tu niekam nesakai, tau tai teikia kazkoki keista malonuma. :)

come closer. a dit…

Kaip pasiilgau to susižavėjimo jausmo!