27 décembre 2011

Merginos, ar jums taip nebuvę, kad kompanijoje yra du bičai - vienas iš jų kritęs į akį tau pačiai, o jo draugas tave a la kabina ir kažkaip labai akward tada būna?.. Na, tarkim tu nori pabendrauti su tuo, kuris tau patinka, pažiūrėti jam į akis (hehe, šiurpuliukai dabar net nugara perėjo), o tas jo draugas, kuriam patinki tu pati, primygtinai kviečia atsisėsti jam ant kelių.
O dar didesnė nesąmonė, kuri netgi kelia juoką, yra ta, kad šis bičas, kuris ir kvietė atsisėsti ant kelių, patinka dvejoms mano geroms draugėms. Kažkokia betvarkė.

Bet vakar vakaras tikrai buvo nuostabus. Kadangi per Kalėdas niekur nėjau, tik vakare mane aplankė keli draugai, tai šį pirmadienį nusprendžiau šiek tiek palėbauti. Truputį. Puoštis nebuvau nusiteikus, tad užsimečiau savo naują platų megztuką ir paprastus skinny džinsus. Netgi kablų nesidėjau (žinau, kad bata nėra užsidedami, bet sorry, nežinau kaip kitaip išsireikšti). O didžiausias paradoksas būna tada, kai sau atrodai visiškai paprastai iš neišskirtinai ir sulauki daug komplimentų, o kai prie veidrodžio ir spintos stovi geras 2 su puse valandos, atrodai kažkaip ne taip.

Beje, kaip keista pasidaro pagalvojus, kad vos keletas dienų liko iki 2012 metų. Bet šie metai buvo tikrai tikrai nerealūs - daug nuotykių, naujų pažinčių, įsimintinų akimirkų, juoko ir mažai ašarų, kas yra nuostabiausia. Tikiuosi, kad ateinantys bus dar geresni. Svarbiausia tiesa, kurią išmokau šiais metais - tai nebijoti naujovių ir pokyčių ir tada visas stebuklas įvyks savaime.
Gerų jums likusių švenčių!

bisous!

6 commentaires:

La Bombe a dit…

story of my life...

Kotryna a dit…

per siuos metus as irgi ismokau labai panasiu dalyku;} o del atrodymo paprastai... vilniuj daugiausiai laiko praleidziu su vaikinais. paprastumas ir naturalumas yra tai kas jiems labiausiai patinka:)

Karolina;* a dit…

haha, buvo ir man panašus atvejis, tik vienas vaikinas mane kabino, o vėliau ir jo draugas... o tą antrą vaikiną buvo nusižiūrėjusi mano draugė, kuri bandė visaip jo dėmesį atkreipti.žodžiu, aš net nebežinojau nei ką su kuo bandyti 'suvesti', nei ką pačiai daryt, taip taip kažkaip keistai viskas:D
O šie metai man taip pat neprasti buvo, ypač antra jų pusė :) gerų tau irgi ateinančių! ;*

Anonyme a dit…

Man atrodo pas tave forume perskaičiau tą frazę 'What would you do if you weren't afraid?' Žinok, ji man labai daug padėjo, nemažai sprendimų priėmiau savęs to klausdama, dėl ko vėliau labai didžiavausi savimi. Ačiū tau už tai. :)

P.S. Batus reikia autis.

Autare a dit…

Kažkaip džiugu, kad esu išaugusi iš tokių 'jovalų' :)
Labai pritariu 'le fetiche', tikra tiesa, kad kuo paprasčiau ir natūraliau tuo sulauki daugiau pagyrų ;) Tik mums kažkodėl tai atrodo atvirkščiai :)
Bet ir dar viena tiesa yra, kad moterys puošiasi, ne dėl vyrų, o dėl kitų moterų, kad būtų už jas gražesnės ir t.t. :D

careless a dit…

ahh.. tikrai taip būna, dėl dėmesio tai tikrai man irgi patinka, bet kai kažkam patinki, bet negali atsakyt tuo pačiu, tai žudo ir tas pats, kai tau kas nors patinka, bet neatsako tuo pačiu..;)