17 décembre 2011


^ Čia keletas mados žurnalų, kuriuos parvežė tėtis, vakar grįžes iš Norvegijos. Kadangi aš esu tikra žurnalų maniakė, tokios dovanos iš užsienio man patinka labiausiai!
O penktadienis buvo nuostabus, juolab atsižvelgus į faktą, kad praktiškai dvi savaites sėdėjau namie dėl ligos, tad baaaaisiai norėjosi kur nors ištrūkti, kur jauni žmonės. O dar prie progos ir geros draugės 18 gimtadienis išpuolė, tai ir pasėdėjom vienam bare, kuris jau tapo mūsų numylėtinis ir kito nė nenorim ieškoti. Šiaip realiai nors buvo tos draugės gimtadienis, bet, padovanojus jai dovaną, mes ilgai su ja neužsibuvom ir nuėjom prie kitų draugų. Juk žinot kaip būna - jeigu kompanija per anksti pradeda gerti, tai greitai su ja bus nebelinksma, o tik sarkastiškai juokinga. Taip vat buvo ir mums.
O šiaip, merginos, vienas patarimas - geriau į vietas, kuriose žinote, kad bus praktiškai vien vaikinai, nesidėkite palaidinės su iškirpte. Jeigu vaikinai išgers (o taip, garantuoju, ir bus), tai tikrai nepraleis progos jūsų tos 'iškirptės' pakomentuoti. Lesson learned, vakar patyriau ką tai reiškia. Nors... gal ir nieko kai labai žavus, pirmą kartą matomas vaikinas pavaišina gėrimu?.. Bet tikiuosi čia ne iškirptės dėka.

O daugiau, rodos, ir nelabai turiu ką papasakoti. Visas tas dvi savaites draugavau su knygom, tad jokių socialinių nuotykių nerasta, nebent įskaičiuoti būtų galima praeitą penktadienį, kuomet pasikviečiau keletą draugių pas save.

Beje, ar man vienai VISIŠKAI nesijaučia, kad Kalėdos jau kitą savaitę?.. Mistika. Pagaunu save mąstančią apie vasarą ir jos planus, o ne apie Kalėdas ir dovanėles. Dar iki šiol nieko panašaus man nebuvę.

bisous!

4 commentaires:

Everyone loves fashion a dit…

Ech, del kaledu grynai man tas pats :( Neseniai keitemes dovanelemis su keliais draugais, o ne velnio nesijaucia tos kaledines, sventines atmosferos :( Jokio sniego, saule sviecia.. o mes dovanomis keiciames.. kazkokia mistika! Bet ,zinoma, labai tikiuosi, jog kita savaite prisnigs kaip reikalas :)) Beje, kas nors turi geru kalediniu ideju draugem ?:)

Hanerietė a dit…

O kas blogo, jei vaikinas pastebėjo iškirptę ir kažką pasakė apie tai? Na būtų liūdniau, jei niekas nepastebėtų :) gėda? Nepatogumas?

neringa a dit…

Henriete, is tikruju, zinok, yra siek tiek nepatogu kai grynai tavo krutine komentuoja;D

Sandra a dit…

o as manau jeigu jau dediesi iskirpte tai arba tvirtai zinai, arba bent pasamonej zinai kad nori jog ji butu pastebeta, o jei dar verta susilaukti komentaro tai vadinas dar geriau :) Jeigu nenoretum kad kas pastebetu ir komentuotu sleptum :) Siaip aisku komentaras komentarui nelygus, taciau jei viskas nenuskamba gasliai ir izeidzianciai, manau tada viskas tvarkoj :)

Sandra
Kur mano raktai?