6 novembre 2011

vidurnakčiai

Dievinu malonias staigmenas! Štai šį trečiadienį, kai su Gn baisiai neturėjome ką veikti, jai netikėtai paskambino sesė ir pasakė, kad turi 2 kvietimus į filmą Vidurnaktis Paryžiuje aštuntai valandai. Aišku, praleisti tokios galimybės nenorėjau, juolab, kad filmo pavadinime yra žodis Paryžiuje.
Taigi, į filmą nuėjom. Ir, bent jau mane, jis užkabino nuo pat pirmosios minutės. Jeigu jums patiko Vicky Cristina Barcelona, beveik užtikrinu, kad patiks ir šis Woody Allen'o perliukas. Siužeto nepasakosiu, bet jeigu jūsų mieste šis filmas dar rodomas, nepatingėkit nusipirkti bilietėlio ir pažadu, kad tikrai nesigailėsite tos pusantros valandos, praleistos ant kino teatro kėdės. Užuomina: filme labai nežymiai užsimenama apie lietuvius. Vis dėl to smagu!



O šiaip, manosios atostogos praėjo tikrai nenuobodžiai. Nors ir nenuėjau į biblioteką, kaip žadėjau, bet užtat savaitgalį smagiai su draugėmis gėrėme raudoną vyną mažoje kavinukėje, pirmadienį šiek tiek pašokom, apie trečiadienį jau minėjau, ketvirtadienį apsilankėm Vilniuje (kurį po truputį jau pradedu pamilti), o penktadienį... Na penktadieniai mano šiek tiek apgirtę, neįsivaizduoju, kaip 11 cm kablais apautos kojos mane dar parneša namo.

bisous!

4 commentaires:

La Bombe a dit…

man visada visada buvo mistika, kaip aš sugebu parlinguoti namo priliaubus, pasistiebus ant 12 cemų ir nenuvirsti ;D

neringa a dit…

va va, zinok man irgi;DD ir dar didesne mistika, kaip as sugebu tyliai pareiti namo ir nesukelti mamai itarimo;D

Swingingcat a dit…

nerealus filmas, šiek tiek mindfuck, kas yra dar nerealiau. Žiūrėjau su draugu ir tikėjomės, jog bus kokia meilės istorija, bet paliko įspūdį didžiausią:)

Amanda a dit…

patiko ir man sis filmas :)