19 novembre 2011

ištrauka iš to-do list: parašyti sau laišką

Apie šitą svajojau jau seniai - parašyti laišką ateities 'sau' ir atplėšti po kokių 5 metų ar netgi daugiau. Parašyti dabartines svajones, lūkesčius, norus ir ateityje pasitikrinti ar gyvenu taip, kaip iš tikrųjų norėjau. Pasidaryti sąrašiuką, ką noriu nuveikti iki tam tikro amžiaus, ir kai atplėšiu laišką - išbraukti viską, ką jau atlikau. Aprašyti kaip dabar jaučiuosi, kuo esu patenkinta ir kuo ne, kas man patinka, su kokiais žmonėmis bendrauju. 'Ateities sau' priminti mokyklos t.y. dabartinius laikus, detaliai aprašyti viską, ką gero joje patiriu/patyriau. Nepamiršti paminėti svarbiausių žmonių ir skaitant laišką po tų 5 metų, įsitikinti ar jie vis dar man taip pat svarbūs. Parašyti kur ir kaip norėčiau gyventi, ką mokytis, ką dirbti. Priminti visus vaikystės ir paauglystės įsimintiniausius nuotykius.
Taip, laiškas turėtų būti netrumpas. Žinoma, rašysiu aš jį tikriausiai ne vieną dieną. O, kad apie tai būčiau pagalvojusi, kai buvau dešimties.

7 commentaires:

Karolina;* a dit…

nepatikėsi, bet prieš dvi dienas man irgi tokia mintis šovė, ir aš pasiėmusi popieriaus lapą, įsijungusi prisiminimus keliančią muziką, atsisėdau, ir parašiau sau laišką, kurį atidaryti turėsiu po irgi kokių 5-10 metų...:) net nusišypsojau, kai pamačiau tavo šitą postą:))

neringa a dit…

aww, kaip faina! :)

Sandra a dit…

Kokia puiki ideja!! Tikrai, surasyti reiketu daug ka, ir reikia prisiruosti tai padaryti:))

Sandra
Kur mano raktai?

I V Y a dit…

your blog is lovely.

enter my ambra giveaway here! xo

Beach at Night a dit…

Kazkada toki laiskeli rasem mokykloj. Lyg ir 8 klasej tai siais metais iseinant tureciau atgauti ta laiskeli. :)
Siaip ziauriai nerealiai cia sugalvojai. Noriu ir as sau toki laiskuti pasidaryti. :)

Kotryna a dit…

ir as toki pasirasysiu. siandien!

fillthecity a dit…

Labai gera mintis! Jau ir aš žadu parašyti viena sau, kai tik bus laisvesnio laiko. :))
šaunus blogas :)

Fill the city
fillthecity.blogspot.com