2 novembre 2011

found myself

Pastaruosius dvejus mėnesius jaučiausi lyg nesava. Pamažu keitėsi mano požiūris į gyvenimą, ateitį, netgi į muziką. Ir vakar priėjau labai paprastą išvadą - aš nesikeičiu, tiesiog pradedu pripažinti kitas savo asmenybės puses.
Pripažinkit, juk visi turim mažiausiai dvi savęs puseles. Viena mintyse krykštauja pamačiusi Acne batus už prieinamą kainą, o po kelių dienų kita puselė, skaitydama Dostojevskį, prunkštauja ir negali atsistebėti kokie dar batai? Mūsų jaunimui skaityti daugiau reikia!
Arba vieną dieną norisi rengtis juodai from head to toe, o kitą - susipinti plaukus eglute, įsisegti didžiulius auskarus ir pasidažyti šešėliais.
Ir patikėkit, kaip vakar man palengvėjo, kad PA-GA-LIAU sau pripažinau, kad nesu panaši į savo gerą draugę Gn. (kadangi visi sako, kad mes panašios), nes aš nebijau garsiai juoktis, pasakyti nesamonę ar rūkyti vidury centro. Kažkas viduj sukirbėjo ir aš visa savo esybe pajutau kokia aš esu laisva ir, kad vieną dieną galiu būti vienokia, kitą - kitokia ir man niekas to neuždraus. Kad aš esu ne tik protinga ir skaitanti rimtas knygas, bet ir šiek tiek naivoka, mergaitiška ir mokanti iš visos širdies pasilinksminti.
Manau, pagaliau priėjau tą laiptelį, kai galiu pasakyti, kad nebebijau būti savimi.

Suprantu, jums šis postas pasirodys bemaž beprasmiškas, bet neįsivaizduojate kokios geros emocijos mane užliejo, kai pradėjau jį rašyti. Norėčiau, kad galėtumėt jas pajusti.

bisous!

9 commentaires:

Greta Mary Russo a dit…

kuom yra ypatingas rūkymas vidury centro?

neringa a dit…

marru, kad istatymas tai draudzia daryti, tad yra siokia tokia baime rukant centre;D

Autare a dit…

Dievaži, kokia aš tau dėkinga. Už įrašą. Už šį, kuris galbūt kažkam pasirodė beprasmiškas. Bet ne man.
Gyvenu kaip kokiam teatre. Su milijonu skirtingų kaukių skirtingiems žmonėms. Nežinau ar būti savimi trūkumas ar privalumas. Veikiau pastarasis bet kažkaip smegenis susuka nūdiena ir viskas vyksta atvirkščiai.
Lyg ir būčiau savimi, ir man būtų gerai, bet tarp savo draugų jaučiuosi balta varna. Nes juk visi kaip iš internato, visi turi būti vienodi. Ir negi tau nepatinka kažkas kas patinka visiems...
Man šiandien meilės diena. Tai tu rašyk, rašyk, ką tik nori, o ne tai ko tikisi kiti ;)

Amanda a dit…

na sveikinu atradus save :)

neringa a dit…

Dieter, dievazi, aciu uz toki nerealiai miela komentara, taip silta pasidare ji perskaicius <3
Amanda, aciu, man tai tikrai nemazai reiskia!;)

WowWowClouds a dit…

jaučiam tas geras emocijas, jaučiam...;)

tavo įrašai apskritai šiluma dvelkia. aš mėgaujuosi skaitydama, nes jie nebanaliai pozityvūs.

neringa a dit…

aciu labai, tikrai smagu skaityti tokius komentarus!;)

T a dit…

Daugiau tokių įrašų! Labai patinka pamąstyti tokias mintis, pamatyti jog GAL ir nesi pats vienas taip mąstantis, arba atvirkščiai, nuomonės radikaliai skiriasi :)
Šaunuolė, kad suvokei savo "antrąją" asmenybės pusę. Beto, turiu klasimėlį, tu gal, kartais, esi dvynė? Pagal zodiako ženklą.

neringa a dit…

Nope, Tautvile, esu sauliuke;D o ka?:)