21 septembre 2011

turiu priežasčių šiandien šypsotis




Ar jum yra kada nors taip buvę - labai susidomite kokiu nors konkrečiu dalyku ar sritimi ir labai greitai staiga ima ir atsiranda galimybė tai įgyvendinti? Man, štai, jau antras kartas. Magic!
Pradedu nuo pradžių. Jeigu kas nors iš jūsų esate tokia pat VH1 auka, kaip ir aš, turbūt matėt šį savaitgalį rodytą Queen top 20'tuką. Pažiūrėjusi tą dvidešimtuką, kažkaip netikėtai ėmiau domėtis šia grupe, prisisiunčiau krūvą dainų (iš kurių, beje, mano mėgstamiausia tapo I Was Born To Love You). Iiiir... šiandien pirmą kartą man buvo teatro pamoka ir mokytojas sumanė, kad mūsų grupei reikėtų pastatyti spektaklį apie... Freddie Mercury! Patikėkit manimi, visą dieną šią akimirką prisiminus, tiesiogine ta žodžio prasme, krykštavau iš laimės! Kaip ir sakiau, MAGIC!
Todėl jau ne kartą visiem kartoju - pasitikėkit minčių galia. Jeigu jūsų širdis ko nors labai labai trokšta - beje, jūsų protas galbūt dar to netgi nežino - likimas suteiks jums galimybę tai pasiimti. Juk būna ir taip, kad net nežinai ko nori, bet kai kažkas ypatingo atsitinka, tuomet tau dingteli, kad tai ir yra ta sudėtinė laimės dalis, ta dalelė, kurios trūko. Žinoma, ne visada tas galimybes pastebime, tad būkit atviros viskam, mielosios. Norai, kad ir koki menkučiai arba gigantiški jie bebūtų, pildosi!

bisous!

3 commentaires:

T a dit…

minčių galia yra kažkas neįtikėtino! Gal esi skaičius knygą "THE SECRET"? Ten būten ir aprašo tai ką tu patyrei :)

neringa a dit…

pavadinimas girdetas, bet knyga neskaityta. dekui, reikes pasidairyt bibliotekoje ;)

T a dit…

Bet gali būti, kad teks tos knygos palaukti bibliotekoje. Bent jau maniškėje taip buvo ;D