26 septembre 2011


Šiandien kosulys kažkodėl nesiruošė manęs taip lengvai paleisti, tad po pirmos pamokos pasirinkau viliojančią alternatyvą - grįžti namo ir su žalia arbata tęsti savąjį The Office maratoną. Aišku, mano sprendimui įtakos tikrai neturėjo faktas, kad šiandien grėsė trys atsiskaitymai - matematikos, anglų ir ispanų. Bijau, kad paskui netektų matematikos atsiskaitinėti vienai.
Šiaip viduj graužia sąžinę kažkoks kirminėlis, bet bandau jį nuraminti mintimis apie galimybę ne tik peržiūrėti pusė tuzino mėgstamo serialo serijų, bet ir pasikartoti istoriją. Aišku, istoriją galiu garantuoti, kad atidėliosiu iki laikrodis rodys 21h ir tuomet greitai akimis perbėgsiu kelis interneto puslapius, kuriuose parašyta reikiama informacija ir neramia širdimi eisiu miegoti.
O daugiau nieko įdomaus neturiu papasakoti. Nors turiu, tik nežinau ar tai jums nors kiek įdomu. Pagaliau mečiau rūkyti. Šį šeštadienį, skaudančia širdimi, su Gn. išmetėm beveik pilną plonų cigarečių pokelį ir atsisveikinom su dūmų smarve ir nuolatine baime būti pagautai. Taip pat iš savo kambario surinkau visus žiebtuvėlius (o jų būta nemažai) ir įteikiau kaip dovanėlę rūkančiam broliui. Tegu smirda jis, man atsibodo.

Beje, nieko nėra žaviau, kaip saulėtas ruduo, ar ne? Taip smagu eiti gatve, nugarą šildant saulei, pro spalvotų lapų kilimą ir užuosti jų kvapą.

bisous!

2 commentaires:

Fragile a dit…

Sveikinu metus rūkyt! Pataupysi ne tik plaučius, bet ir pinigus. :D

Amanda a dit…

as ir siandien tepiau is pamoku as usual ;D o 12 klase turetu but geda man ;D beje saulute nuostabi siandien buvo ir taip silta..