23 août 2011

say goodbye to endless nights


Vasara. Atrodo, kad truko amžinybę, bet kartu ir prabėgo kaip mažytė, trumputė akimirka. Kodėl atrodo, kad truko amžinybę? Todėl, kad spėjau tiek daug skirtingo patirti... Šokis lijant šiltam vakaro lietui su gera drauge ir paskui neiššukuojami, visiškai susigarbanoję nuo lietaus plaukai. Bučiniai su tuo metu patikusiu vaikinu, pučiant šiltam, birželio nakties vėjui. Visi pašnekesiai mano balkone su Gn. iki pusės 6 ryto ir stebėjimas, kaip nuostabiai švinta - kylanti saulė rožine spalva nudažo dangų, o visą horizontą užkloja tirštas, vėsus rūkas. Kur dar visos suvalgytos ledų porcijos ir perskaitytos nuostabios knygos. Visi nauji, dar spaustuve kvepiantys žurnalai, skaitomi ant pleduko, prie ežero. Ir naujos suknytės, taip smagiai besiplaikstančios papūtus šiltam popietės vėjui. Tas vasariškas linksmumas, guvumas ir nerūpestingumas... Pasisėdėjimai parke su keksiukais iš mažos kepyklėlės. Tas jausmas, kai įkaitęs mano kūnas brenda į šaltą ežero vandenį ir oda pašiurpsta. Knygos skaitymas iki paryčių ir tada miegojimas prie atviro lango. Krentančios žvaigždės laukimas, žiūrint į nuostabiai žvaigždėtą rugpjūčio nakties dangų.
Viskas buvo įstabu ir nepakartojama. Būtent, kad nepakartojama.
Ši vasara buvo saldi kaip cukraus vata, iškvepinta skaniais kvepalais ir nudažyta saulėlydžio spalvomis. Ji buvo nuostabi, bet deja, viskas kas nuostabu, turi baigtis. Bet dėl to vasara ir yra tokia nereali - nes mes jos laukiam labiau už viską ir kai ji taip greitai praeina... tampa dar laukiamesnė.

7 commentaires:

Karolina;* a dit…

labai labai gražiai♥ aš ir pati dar nelabai galiu patikėti, kad vos už savaitės bus ruduo, mokykla... bet, kaip ir sakei, vėl pradėsim laukti vasaros labiau už ką nors kitą...:))

neringa a dit…

aciu, Karolina! ;*

La Bombe a dit…

kaip gražiaaai ! ♥

Amanda a dit…

<3

neringa a dit…

La Bombe ir Amanda - ♥♥!

Everyone loves fashion a dit…

galejau neskaityt sito straipsnio, dabar tik dar labiau nuliudau, kad vasara tuoj baigsis :/// Na, ir kodel tu taip su mumis??;( Is tikruju, labai jausmingas straipsnis..

neringa a dit…

zinok, as irgi niekaip negaliu susitaikyt, kad vasara eina i pabaiga, tai stengiuosi sitas dieneles isnaudoti kaip galima produktyviau!;D ir aciu!;*