12 août 2011

priežąstys, dėl kurių verta laukti rudens



1. Mokykla! Taip taip, dabar tikriausiai linguojat galvas arba išpūtę akis žiūrit į ekraną ir bandot pasitikrinti ar teisingai perskaitėt. Taip, laukiu mokyklos, BET tik dėl kelių priežąsčių - pradėsiu mokytis ne tik ispanų, bet ir prancūzų kalbos; taip pat pasiėmiau teatro pamokas - galima sakyti šiais metais išmoksiu bemaž visko, ko norėjau - vaidinti, dainuoti (nors dainavimą lankau jau 3 metai), kalbėti ispaniškai ir prancūziškai irrrr dar vairuoti! Pasiėmiau ir automobilizmą, nors labai nenorėjau, kadangi man ta visa vairavimo teorija atrodo žiaaauriai nuobodi... Oh well.

2. Dėl ėjimo, į šalia esantį mokyklos, parkelį kiekvieną pertrauką - surūkyti vieną kitą cigaretę ir pasidalinti gossips su bendraamžiais.

3. Dėl popamokinio pasisėdėjimo su draugėmis mažoje kavinukėje, geriant žalią arbatą.

4. Tiesiog rugsėjis man kaip nauja pradžia - turiu tokias 3 naujas pradžias: kovo 1 d., vasaros pradžia ir rugsėjo 1 d. Prieš šias dienas visada užsibrėžių tikslų ir darbų, kuriuos turiu nuveikti. Patikėkit manimi, tai tikrai padeda. Pvz. susidarai sąrašiuką ką turi nuveikti iki rudenio: nusipirkti rankinę, mokyklos/studijų reikmenis, perskaityti tą ir aną, po vasaros atgaivinti odą ir t.t. Ir kai jau atlieki šiuos darbelius, rugsėjo 1d. tikrai jautiesi kažką nuveikusi, tada ir didesnis būna noras kibti į mokslus, nes žinai, kad tu gali.

5. Žinot, šalia mano namų, prie gatvės, yra tokia alėja - abiejose šaligatvio pusėse yra medžių - ir rudenio pradžioje, ypač rytais, kai skubu į mokyklą - būna be proto gražu. Nori nenori, tas ore besisukančių ir ant žemės nukritusių, auksinių, rudų ir raudonų lapų, vaizdas tiesiog pakeri ir net nejauti, kaip veide atsiranda šypsena.

6. Pastebėjot, kad rudenį namie būna ypatingai jauku? Na, už lango smarkiai lija arba tiesiog šalta ir vėjuota, o tu skaitai knygą, šalia stovi kakavos puodelis ir prie kojų glaustosi augintinis. Ir taip jaukiai jautiesi įsisupusi į tuos didžiulius megztukus...

7. Rudenį vėl pradeda rodyti mėgstamiausius serialus!

8. Mano nuomone, geriausias metas ir oras stilingai rengtis - tai rugsėjis. Nes dar nebūna nei pernelyg šalta, nei per daug šilta - galima nešioti ir džinsus ir sijonus, paltukus ir odines striukytes, ilgaaulius ir balerinas. Žodžiu, stiliaus klausimu rudens pradžia tikrai idealus metas!

Tai va, prieš tai visiškai priešiškai nusiteikusi prieš rudenį ir mokyklą, prieš kokią savaitę pradėjau mąstyti, kad gal visai nieko tas ruduo. Ir rugsėjo 1d. kartais būna smagu. Šią tiesiog privalo būti smagu - vis dėl to priešpaskutinė...

bučiuoju

4 commentaires:

Everyone loves fashion a dit…

Visu pirma, ruduo vienas megstamiausiu sezonu.. :) Kaip ir minejai, nei per salta, nei per silta, gali nesiot kaikuriuos ir vasarinius rubus, bet svarbiausia, pradedi atnaujinti savo garderoba.. :) Zurnalai buna 300-600psl. dydzio (ne lietuviski, zinoma), saule vis dar sviecia, o po kojomis linksmai ir nepriekaistingai slama auksaspalviai lapai.. :) Taciau del mokyklos, galiu tik pasakyti tik tiek, jog ja jau pabaigiau.. ir dziaugiuosi, nes vis dar nesinori ten grizti.. :D

Karolina;* a dit…

Taip tiksliai viską parašei, būtent maždaug taip aš pati dabar galvoju! taip pat kaip tu labai labai nelaukiau rudens, tačiau dabar yra net šioks toks virpuliukas apie jį pagalvojant:)
dėl aprangos rugsėjį, tai irgi 100% tiesa. vien dėl to labiausiai ir pasiilgstu rudens pradžios:)aišku, ką jau kalbėt apie tuos jaukius vakarus ir pašnekesius su drauge prie kakavos!

La Bombe a dit…

dainavimas! džiugu, kad kažkas tai laiko malonumu, gaila tik kad man, atlankiusiai dainavimo pamokas 13 metų, tai jau koktu nuo jo ;DD

Amanda a dit…

daug kas taip kaip is mano galvos :) pati neseniai tai apmasciau :)