2 juin 2011

long, hot & lazy days








Tai ką, pupos? Su vasara! Su pagaliau sulaukta karšta, spalvota, nuotaikinga, nepakartojama vasara! Visom jum, kaip ir sau, linkiu nenuobodžiauti, o patirti kuo daugiau nuotykių ir susipažinti su kuo daugiau žmonių. Prie jūros gerkit šiltą latte, stebint saulėtekį; nesveikai išsitaškykit kokiam nors plote; nors kartą gyvenime nusitašykit taip, kad ryte nieko neprisimintumėt; užsipirkit Milkos atsargų ir su gera drauge, gulėdamos lovoje, žiūrėkit kokį nerealų filmą. Mes tik patys sprendžiama kokia mūsų vasara turėtų būti. Viskas tik priklauso nuo mūsų - ar visus tris mėnesius sėdėsime namie su televizoriaus draugija, ar valgysim vaisinius ledus ant pagaliuko, ant penkiaaukščio stogo. Bet kuriuo atveju, elkities kaip jums patogiau. Juk ne visiems priimtina plotai, mojito kokteiliai ir šokiai iki tiek, kad nebejauti kojų. Anyway, vasara skirta gaminti nerealiausiems atsiminimams.

O mano vasara prasidėjo nerealiai. Kaip ir minėjau, 31 dieną išvarėm prie ežero. Omggg! Dieną - šokimai į vandenį nuo lieptelio, deginimasis, kaljana ir mojito gėrimas per šiaudelį, o vakare... O vakare - vodkės shotai, taškymasis (nors tai labiau norėčiau pavadinti drunk-dancing) ir daug girto juoko. Tikrai kartočiau. Bet... kartais reikia tokių dalykų, tokių akimirkų, kurios yra nepakartojamos, nes tik tada jos mūsų atminty išlieka tokios nerealios, kaip spindintis deimančiukas, kurias norime prisiminti vėl ir vėl.

Kas daaar... A, taip. Šiandien nusipirkau tokį žiauriai fainą (pamatysit nuotraukoje), baltą, trumpą kombinezoną - nu grynai toks vasariškas, kaip tik skirtas atidengti įdegusiom, ilgom kojom. Seniai tokio norėjau. Taigi, šiandien dieną leidžiu reabilituodamasi po antradienio-trečiadienio linksmybių parduotuvėse. Cola su ledukais ir karšta saulė šiandien buvo geriausi draugai.

Na, gana man čia miklinti pirštukus, geriau einu susirašysiu su keliais draugais dėl rytojaus planavimo (pasirodo, mum dar liko visi 2 vermuto buteliai!) ir pažiūrėsiu kokį gerą filmą, tarkim Burn After Reading.

Bučkis, geros jums birželio pradžios

4 commentaires:

golden a dit…

gražus rūbelis:)

neringa a dit…

dekui! ;)

Greta a dit…

koks fainutis kombinezonas!;)

neringa a dit…

aciu, man irgi jis labai labai patinka, tik truputeli didokas pasirodo;DD