18 mai 2011

that body shiver you get when you think of summer












Pagaliau pagaliau pagaliau! Pagaliau galiu pasakyti pagaliau! Jau baigėsi visi egzaminai/įskaitos (pirmadienį matematikos nelaikau), taigi mums, dešimtokams, liko viena savaitė su truputėliu ir galėsim (prieš tai grąžinus vadovėlius, išrėžus mokytojams tiesą ką apie juos galvoji, ir atšventus su klasiokais) pasakyti VISKAS! Prasidės katino dienos. Taip taip taip, būtent tai ko laukiau visus šaltus devynis mėnesius!
Gegužės 31 d. su klasiokais važiuojam prie ežero. Laukiu tai nesveikai. Kaipgi nelauksi? Jaučiu, kad bus taip pat tobula kaip ir praeitą ketvirtadienį, kai maudėmės upėj, deginomės, žaidėm twisterį ir rūkėm kaljaną. Prie viso šito gėrio mama dar leido neiti penktadienį į mokyklą. Tai va, tikiuosi, kad ir 31 d. nenuvils.
Jau jaučiu, kad vasara visai visai čia pat. Ir nesvarbu, kad dabar už lango apsiniaukę ir kad dar 11 dienų lankysiuosi savo numylėtoje gimnazijoje, bet jau jaučiasi ta laisvė, kai mokytojai pradeda vesti pusmečius, kai per pamokas leidžia nieko nedaryti ir kai net iš pamokų bėgti pačiam nereikia, nes mokytojai mokykloje pasirodo rečiau, atseit dėl daug reikalų.

6 commentaires:

Greta a dit…

Kaip tau pavydžiu... O man dar ant nosies galo galima sakyt 7 kontrai, neskaitant matkės egzamino. Bet jau nebegaliu, bandau susitvardyt, bet nu viskas, norisi išdėt, aprėkt, vožt ar ką nors tiems mokytojams. Na labiausiai turbūt anglų, nes tokių šlykščių mokytojų dar reikėtų paieškot... Ir dar net planų neatidave, o aš va dabar iš vis esu pasimetusi savo noruose, galimybėse ir apskritai savyje. Bet negana to reikia nusiteikt optimistiškai, mažiau nervintis juk vasara čia pat;D

neringa a dit…

tai aisku, kad reikia nusiteikt optimistiskai! tu pagalvok, visus metus atkentei, o dabar jau tipo sito nedidelio laiko tarpo neiskesi? ;) susikaupk, parasyk tuos kontrolinius, galvok, kad tau nuo to bus tik geriau - vasara tada dar bus nerealesne;D

Greta a dit…

poryt egzas, o sėdžiu ir vėpsau į vasaros fotkes ;DD ♥

neringa a dit…

nu juk reikia smegenims atsipalaiduoti! ;D sekmes, by the way ♥

Amanda a dit…

zinai dabar man atrodo juokinga ko as taip nervinaus desimtoj klasej pries egzamina kuris nieko nelemia, bet seip sveikinu kad viskas baigta :)

La Bombe a dit…

kai kuriems dar ir kaip lemia :D