28 mai 2011

savaitgalis sau





Šį savaitgalį pasidovanojau sau. Pamąsčiau, kad likus iki gegužės 31 d. vos kelioms dienoms, visai nieko būtų prieš tokį lėbavimą pailsėti. Tik su savimi pačia, skanumynais ir mėgstamiausiais žurnalais. Taigi viskas kuo vakar užsiėmiau - tai kūno šveitimas su cukrumu (kokia vis dėl to maloni procedūra! Tokią tikrai pažadu pasidovanoti dažniau), medaus kaukės, žalia arbata, gulint susisupus į šiltą chalatą, ir mano mėgstamiausi sūreliai. Po kūno šveitimo cukrumi, odą ištepiau labai labai kvepiančiu aliejuku. Koks nerealus jausmas būti visai tokiai švarutėlei, su lygia, spindinčia, švelnia, netgi švytinčia oda! Beliko tik pažiūrėti Kaukę (o ką? Daugiau nieko gero nerodė;D) ir saldžiai užmigti.
O šiandien vėlgi - ryte išsikepiau skaniausių vaflių ir visą dieną prasivarčiau lovoje, skaitydama žurnalus ir svajodama apie šiltus kraštus - Italiją arba Santorini salą. Paskui, šiaip ne taip įstengiau pakelti savo tingujį subiniuką ir nunešti jį iki virtuvės, kur vėl išsikepiau vaflių (nu jie tokie nerealūs! Nesikuklinsiu - tikrai moku iškepti juos be proto skanius) ir pasidariau pieno kokteilį. Tada vėl - saldžios vandens procedūros.
Patiko man toks tingus laiko leidimas. Kai leidžiama galvoti tik apie save. Ir svajoti, svajoti, svajoti... Spėjau prisisvajoti kaip norėčiau pagyventi mažame Italijos miestelyje, tada Graikijoje, tada Ispanijoje... Netgi sudariau sąrašą dalykų, kuriuos norėčiau nuveikti/atlikti, kol dar esu šioje žemėje.
Gerai, per daug neišsiplėčiu. Palieku jus su mano vakarykštėmis ir šiandieninėmis nuotraukomis.

Bučkis!

5 commentaires:

Greta a dit…

Jetus kaip faina!! Greit ir aš taip gyvensiu tikiuos;DD

Amanda a dit…

labai labai fainai :) god kokia Olivia Wilde grazi ;D o visa kita taip apetetingai atrodo ;D

Karolina;* a dit…

aš irgi kartais labai mėgstu tokius savaitgaliukus sau pasidovanoti;D nerealu!

neringa a dit…

Macchiato Mornings (apsviesk mane su savo vardu, blemba net nezinau;D), tikiuosi - tada butinai turesi apie tai parasyti bloge;D

Amanda, is pradziu perskaiciau 'apgailetinai', o ne 'apetetingai' ;DDD o del Olivios - tai jooo, ji man tiesiog spinduliuoja seksualumu!

Karolina, tai jau tikrai, kad nerealu! ;)

Greta a dit…

Greta aš;> ech, rašysiu! Dar ir kaip rašysiu;D